Football Player Ratings bij de Bleek

Op woensdag 26 juni vindt ter afsluiting van het voetbalseizoen het Springkussen Festival plaats. Er komen vier springkussens waar de kinderen zich helemaal op kunnen uitleven. Ook Scoren in de wijk levert een mooie bijdrage met hun pannakooi en het voetbaldartbord.

Speciaal op deze middag is ook Football Player Ratings aanwezig met enkele toffe voetbalmetingen. Deze partij biedt jou als voetballer de mogelijkheid om je kwaliteiten als speler te meten! Deze middag kun je onder andere de volgende testen en metingen doen:

  • Snelheidsmeter; hoe hard kun jij schieten?
  • Kopbalhoogtemeter; hoe hoog kun jij springen om de bal te koppen?
  • Sportgatendoek; hoe goed kun jij mikken?
  • Dribbel- en explosiviteitstest
  • Sprinttest; hoe snel ben jij?

 

https://rigtersbleek.nl/nieuws/11-jeugd/482-football-player-ratings-bij-de-bleek 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *